Многофункционален апартамент с 3 спални и общ басейн , Бенидорм , Испания

Benidorm, Испания – ID 6140
175,000 €
Площ 95 m2
вид 3+kk
етаж 4/4
Море 750 m
Състояние Готово

Ние сме лидери на пазара и експерти в областта на вашите имоти в чужбина. Нашата цел е да представим атрактивни имоти в чужбина на чешкия пазар. Елате с нас в Испания и се възползвайте от нашата инвестиционна обиколка, за да видите атрактивни имоти.

Предлагаме ви голям апартамент в Бенидорм, в отличен квартал с всички необходими услуги, обществен транспорт, супермаркети. Това е имот с площ от 95 кв. м, с изглед към общинския плувен басейн. Разполага с 2 големи двойни спални, 1 голяма баня с вана, голяма кухня, напълно оборудвана. Този апартамент се намира на 750 м от морския плаж и на 10 минути от центъра на Бенидорм. Апартаментът е готов за нанасяне, а местоположението му го прави чудесна възможност за инвестиция.

Уважаеми клиенти, живеем в странно време, в което през последните няколко години много неща излязоха от нормата. Въпреки това във всичко лошо има и нещо добро. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да спестяваме на клиентите си време и ресурси. В днешно време всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и забележителности) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Клиентите ни никога не чакат на опашки и получават от нас цялата необходима помощ и информация

Този апартамент се намира в района на Rincón de Loix Alto, в сграда, построена през 2002 г., с голяма зона за игри, 2 плувни басейна, фитнес зала, тенис корт и сауна, която предлага района на Rincón de Loix, развлечения, барове, ресторанти като KFC, Mariano's Bar, Pizzeria Duetto ... хотели като PALM BEACH BENIDORM, Aparthotel Lux, в близост до супермаркет Unide и аптеки. Също така в близост до болница Levante, помощната клиника El Rincón de Loix, училищата Lope de Vega, Mundomar и Aqualandia.

Етаж
4
брой етажи
4
вид
3+kk
Площ
95 m2
използваема площ
85 m2
паркинг
Да
Магазин
150 m
Лекар
640 m
Кафене
150 m
Ресторант
220 m
Бар
120 m
Детска градина
120 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00