Обзаведен 4+1, всички услуги в рамките на лесен достъп, Бенидорм, Испания

Benidorm, Испания – ID 6101
167,000 €
Площ 93 m2
вид 4+1
етаж 5/8
Море 800 m
Състояние Готово

Ние сме лидери на пазара и експерти в областта на вашите имоти в чужбина. Нашата цел е да представим атрактивни имоти в чужбина на чешкия пазар. Елате с нас в Испания и се възползвайте от нашата инвестиционна обиколка, за да видите атрактивни имоти.

Предлагаме ви за продажба 4+1 в центъра на Бенидорм, в добро състояние. Жилищна площ от 90 м², разделена на дневна/трапезария с излаз на остъклена тераса от 5 м² и гледка към улицата, три спални с вградени гардероби, пълна баня с душ, отделна кухня с галерия, апартаментът се продава обзаведен.

Сградата е разположена на чудесно място в сърцето на Бенидорм с всички услуги на една ръка разстояние като супермаркети, кметство, банки, училища, здравен център Tomás Ortuño и специален център Foyetes, парк Igüera и Foietes, болница Clinica Benidorm, аптеки, кафенета, автобусна спирка. На пет минути пеша от три плажа (Playa de Levante, Playa de Mal Pas и Playa de Poniente).

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас, ще ви информираме без задължение.

Скъпи клиенти, живеем в странно време, в което много неща излязоха извън обичайното през последните няколко години. Въпреки това във всичко, което е лошо, има и добро. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да пестим време и ресурси на нашите клиенти. В днешно време всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и забележителности) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Нашите клиенти никога не чакат на опашки и разполагат с цялата помощ и информация, от която се нуждаят, от нас.

Един от най-важните фактори при избора на нов дом е изборът на подходящо място за вас.

Етаж
5
брой етажи
8
вид
4+1
Площ
93 m2
използваема площ
90 m2
Тераса
Да
Магазин
100 m
Лекар
60 m
Кафене
30 m
Ресторант
10 m
Бар
30 m
Детска градина
260 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00