Продава се на разсрочено плащане, голяма 1 спалня в страхотния комплекс Premier Fort Beach, Свети Влас

Sveti Vlas, България – ID 11217
83,500 €
Площ 45 m2
вид 1+kk
етаж 1/4
Море 150 m
Такса за услуги 18 € за m2/година
Състояние Готово
Сезон цял година

Възможност за продажба на разсрочено плащане за срок до 10 години! Предлагаме ви просторен апартамент с 1 стая, с обща площ 45,52 кв.м, разположен на първия етаж от четири етажа в прекрасния комплекс Premier Fort Beach, в Свети Влас, България. Разпределението е дневна с кухненски бокс, баня с тоалетна и балкон. Апартхотел Премиер Форт е лидер в класацията на хотелите и апартхотелите по българското Черноморие: Отлично местоположение - първа линия с панорамна гледка към морето. Намира се в Свети Влас, в непосредствена близост до курорта Слънчев бряг и яхтеното пристанище Марина Диневи. Съчетанието на море, гора с туристически пътеки и планини е друго голямо предимство. Много зеленина и много място за игри и разходки - районът е голям, ограден и охраняем. Децата ви ще спортуват и ще се забавляват, а вие ще можете да се насладите на тишината и спокойствието за себе си; тобогани и плувни басейни за деца и възрастни; спортни и детски площадки, безплатни колективни игри: въздушен хокей, футбол на маса и тенис на маса; вкусни ресторанти - шведска маса, а-ла-карт, снек-бар, бар на басейна;

Ресторанти в Premier Fort - The Chefs и The Taste са най-високо оценените ресторанти в курортите Слънчев бряг и Свети Влас; Анимационна програма и детски клуб на разположение; 24/7 обслужване на рецепция; Най-високи хигиенни стандарти във всички части на хотела; Ново, висококачествено строителство, отговарящо на всички стандарти и разпоредби на ЕС.

Таксата за поддръжка е 18,20 €/m2 годишно.

Ние от МОИТЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ В МОРЕТО ви предлагаме ненадмината гама от качествени и доказани имоти. Ние ще ви помогнем да инвестирате в правилния имот, съобразно вашите изисквания, така че парите ви да не загубят стойността си. Ние сме българи и работим в България през цялата година. Нашата компания може да ви осигури покупка, отдаване под наем и общо управление на имоти и следпродажбено обслужване на българското крайбрежие в населените места Свети Влас, Слънчев бряг, Несебър, Равда, Ахелой, Поморие и други.

Ние се грижим за управлението на имоти от А до Я. Можете да разчитате на нас във всички аспекти.

Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват.

Екип на MNM

Свети Влас е приятно градче в подножието на Стара планина, на 4 км от Слънчев бряг. Разстоянието от този курорт е наистина малко. Няма да отнеме много време двата града да бъдат свързани благодарение на строителството в популярния Слънчев бряг. Районът, известен като Свети Влас, има доста интересна история, но по отношение на туризма със сигурност все още чака своите славни дни. Курортът Свети Влас се намира на около 13 км от град Несебър, който е известен както сред туристите, така и сред любителите на интересни забележителности. Свети Влас е по-спокоен курорт без голяма маса туристи. Плажовете са тесни и по-малко претъпкани, отколкото в Слънчев бряг.

В града има няколко по-малки плажа, както пясъчни, така и чакълести. Морето тук е чисто, а навлизането в морето е постепенно.

Плажът в Свети Влас е с южно изложение. Пясъкът е фин и златист, но в района има и романтични каменни плажове. Уникална комбинация от чист планински въздух, морски климат и красива природа. Летните дни се характеризират със спокойни сутрини и сравнително хладни, невероятно приятни следобеди. Уникално дълга, топла и тиха есен. През последните няколко години се наблюдават температури от 15 градуса в средата на декември. Зимата тук не продължава повече от месец. Идеален избор за целогодишно удоволствие, като климатът се оказва много благоприятен за човешкото здраве.

Поради факта, че градът е разположен на хълм, можете да посетите гористите планини и да си направите приятна разходка. Цените тук са много разумни. Приятното време, съчетано с по-влажния морски въздух, са идеални за всеки, който иска да се наслади на приятна почивка в среда, която определено не е толкова пренаселена, колкото Слънчев бряг. За тези туристи Свети Влас предлага приятна алтернатива. Тук можете да се потопите в неповторимата атмосфера и да се насладите на прочутото гостоприемство на местните жители. Свети Влас е идеално място за тези, които искат да прекарат една спокойна почивка сред красивата природа, а също и за семейства с деца.

Искате да плащате месечно?

Интересувам се
Финансиране
Етаж
1
брой етажи
4
вид
1+kk
Площ
45 m2
използваема площ
40.06 m2
балкон
Да
Басейн
5 басейна
паркинг
Да
Рецепция
Рецепция
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина
Магазин
0 m
Лекар
1 km
Кафене
0 m
Ресторант
0 m
Бар
120 m
Детска градина
1 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00