Реновиран 3+1 с гледка към морето, Бенидорм, Испания

Benidorm, Испания – ID 6087
125,000 €
Площ 65 m2
вид 3+1
етаж 9/12
Море 600 m
Състояние Готово

Ние сме лидери на пазара и експерти в областта на вашите имоти в чужбина. Нашата цел е да представим атрактивни имоти в чужбина на чешкия пазар. Елате с нас в Испания и се възползвайте от нашата инвестиционна обиколка, за да видите атрактивни имоти.

Предлагаме ви чудесна възможност - апартамент 3+1 с площ 65 кв. м, разположен на 9-ия етаж с морска панорама в жилищния комплекс Ciudad Antena. Къщата предлага затворен комплекс с градини и портиер.

Прекрасен ремонтиран апартамент, обзаведен и оборудван за нанасяне. Просторна тераса от 6 м2.

Хубава урбанизация с общ паркинг (паркомясто) и плувен басейн.

На 5 мин. пеша от плажа Леванте.

Намира се в непосредствена близост до автогара, супермаркети като Unide, Dia и Mas y Mas, енорийска църква - Nuestra Señora del Mar, аптека, банки, паркове, Mundo Mar, Benidorm Palace, Aqualandia, училища Lope de Vega и Serra Gelada (Сиера Хелада), амбулаторни и медицински центрове и помощни клиники в Rincón de Loix, Mercadillo и Mercoix, болница Imed Levante и много други.

Свържете се с мен за повече информация.

Скъпи клиенти, живеем в странно време, в което през последните няколко години много неща не са обичайни. Във всичко лошо обаче има и нещо хубаво. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да спестяваме на клиентите си време и ресурси. В днешно време всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и забележителности) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Нашите клиенти никога не чакат на опашки и разполагат с цялата помощ и информация, от която се нуждаят, от нас.

Един от най-важните фактори при избора на нов дом е изборът на подходящо място за вас.

Етаж
9
брой етажи
12
вид
3+1
изглед към морето
Да
Площ
65 m2
използваема площ
64 m2
Тераса
Да
паркинг
Да
Магазин
90 m
Лекар
330 m
Кафене
130 m
Ресторант
20 m
Бар
40 m
Детска градина
60 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00