Студио с изглед към морето, 350 м от плажа, Бенидорм, Испания

Benidorm, Испания – ID 6080
85,000 €
Площ 40 m2
вид 1+kk
етаж 3/4
Море 350 m
Състояние Готово

Ние сме лидери на пазара и експерти в областта на вашите имоти в чужбина. Нашата цел е да представим атрактивни имоти в чужбина на чешкия пазар. Елате с нас в Испания и се възползвайте от нашата инвестиционна обиколка, за да видите атрактивни имоти.

Предлагаме просторно студио, разположено в Бенидорм в урбанизация с общ басейн, паркинг за автомобили и мотоциклети. Имотът е с площ 40 м2, разполага с 1 спалня, 1 пълна баня с дневна и американска кухня. Подът е дървен, големи вградени гардероби, гладки стени, климатик, прозорци с двоен стъклопакет. Апартаментът е с безпрепятствена гледка, с много добра ориентация, която прави апартамента много светъл и има гледка към морето отстрани. Има големи френски прозорци, чудесен вариант на достъпна цена с възможност за красива почивка в "испанския Манхатън".

Благодарение на фантастичното му местоположение можете да се насладите на плажовете на Леванте, където има голям брой ресторанти и супермаркети като супермаркет Halcon, супермаркети Udaco, мини маркет Los Gallegos, благодарение на местоположението си е заобиколен от голям брой хотели и апартхотели, Tropic mar Levante, Halcón Apartments, Meritas Bar, El Palacete Bar, Bahia Blanca Restaurant &; Café.

Голяма възвръщаемост като инвестиция, не пропускайте тази възможност.

Уважаеми клиенти, живеем в странно време, в което през последните няколко години много неща излязоха от нормата. Въпреки това, във всичко лошо има и нещо хубаво. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да пестим време и ресурси на нашите клиенти. В днешно време всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и забележителности) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комуналните услуги и всички регистрации, включително следпродажбеното обслужване и организирането на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Клиентите ни никога не чакат на опашки и получават от нас цялата необходима помощ и информация

Етаж
3
брой етажи
4
вид
1+kk
изглед към морето
Да
Площ
40 m2
използваема площ
38 m2
паркинг
Да
Магазин
70 m
Лекар
470 m
Кафене
100 m
Ресторант
110 m
Бар
100 m
Детска градина
290 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00