Вила в престижен курорт, само на 30 км от летището и Дуръс, Gjiri Lalzit, Албания

Gjiri Lalzit, Албания – ID 7449
435,000 €
Площ 523 m2
вид 3+kk
Море 150 m
Състояние Готово

Уникална възможност в Албания! Искате ли да притежавате имот в престижен и богато оборудван курорт в близост до летището?

Предлагаме ви вила в новия проект San Pietro Resort, разположен в залива Lalesi, на 40 км от Тирана, на 35 км от летище Ринас и на 30 км от град Дуръс.

Премиум зона: Четири свързани вили се състоят от 4 единици с отделен вход. Всяка вила е с обща площ от 130 м2. На приземния етаж има всекидневна с отворена кухня, а на втория етаж има 2 спални. Общата цена на вилата е 435 000 евро, включително земята (част от двора около вилата), която варира в зависимост от местоположението на вилата (250-400m2).

San Pietro, Hotel & Residences включва туристическо селище и хотел, които ще се управляват от Melia group. Проектът е избран за строителство в района на най-северната част на самия град Лалези заради неговата зеленина и естествена красота. Това е едно от най-големите постижения на този проект, хармонията на природата със строителството. Архитектът се фокусира върху преплитането и съчетаването на природни и архитектурни елементи, реализира конструкцията между дърветата и създава зелени площи над терасите на вилите в комбинация с дървени перголи.

Курортът включва и общи части за развлечения или услуги (търговски зони, детски площадки, спортни кътове, басейн и др.), както и зони като пътища, входове към района и др., които изискват поддръжка, почистване, осветление, и т.н. Това разбира се включва и месечно плащане от всеки собственик, така че комплексът да бъде винаги поддържан и във възможно най-доброто състояние.

В комплекса ще се предлагат следните услуги:

- Запазен плаж

- Вилите ще бъдат с пълна климатизация (мултисплит климатик)

- Площта на земята ще бъде в нотариалния акт

- Удобствата ще бъдат ол инклузив от хотел Melia, финансови пакети и услуги 24 часа в денонощието, за да осигурят на клиентите уединение и комфорт.

- Във всяка сграда ще бъдат монтирани охранителни камери за Вашата безопасност и безопасността на Вашето семейство.

Повече информация за проекта в РК или на уебсайта Mojenemovitostumore.

брой етажи
2
вид
3+kk
Площ
523 m2
площ на парцела
523 m2
използваема площ
130 m2
застроена площ
130 m2
паркинг
Да
Магазин
4 km
Лекар
3 km
Кафене
2 km
Ресторант
0 m
Бар
890 m
Детска градина
900 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00