Къща на брега на морето с 4 апартамента

Rogoznica, Хърватия – ID 11873
770,000 €
Площ 410 m2
вид 7+1
Море 80 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Двуетажната къща с няколко апартамента се намира по крайбрежието на Рогозница, на 3-ти ред до морето и плажа, в тих жилищен район.

Къщата е с жилищна площ от 219 м2 и е разположена върху парцел от 273 м2. Построена е през 2010 г. и се предлага напълно обзаведена, необзаведена и готова за нанасяне. В сутерена има апартамент с една спалня от 38m2 с прилежащ двор. На останалите етажи има един апартамент с две спални и жилищна площ от 61m2 с хубави тераси и прекрасна гледка към морето. Къщата разполага с няколко паркоместа и озеленена градина. Особено добро местоположение, само на 80 м от плажа.

Популярното туристическо градче е разположено на далматинското крайбрежие в Хърватия, на 25 км югоизточно от Шибеник, в дълбокия залив Лука Рогозница, защитен от вятъра. Рогозница има 825 постоянни жители и разполага с малко пристанище за пътнически превози и яхтено пристанище - яхтено пристанище Фрапа Рогозница, което се смята за най-красивото на Адриатическо море. Централната част на яхтеното пристанище е разположена на изкуствен остров.

Градчето е популярно сред туристите заради пресечената си крайбрежна ивица с много дървета, която предлага хубаво плуване и спокоен отдих. В старата част на Рогозница има много ресторанти, павилиони за сладолед, кафенета, културен център и малко рибарско пристанище. През сезона тук се провеждат вечерни културни представления на открито. В новата част на Рогозница има информационен център с достъп до интернет, аптека, пекарна, пицария и магазини.

В близост до яхтеното пристанище Фрапа се намира интересен природен феномен - езерото "Окото на дракона", което е свързано с морето и поради това е солено. Във водата на езерото има специални условия. В дънния слой няма кислород, а само сероводород, затова тази част на езерото е безжизнена. В горните слоеве има много кислород, така че условията са подобни на тези в морето. Например тук живеят в изобилие стриди, раци, раци и омари. Поради своята особеност езерото е във фокуса на вниманието на много експерти и хидролози.

брой етажи
3
вид
7+1
изглед към морето
Да
Площ
410 m2
площ на парцела
273 m2
използваема площ
219 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
застроена площ
70 m2
паркинг
Да
Магазин
110 m
Лекар
12 km
Кафене
300 m
Ресторант
120 m
Бар
120 m
Детска градина
40 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00