Обзаведен апартамент тип мезонет с гледка към морето. в Лизнян

Ližnjan, Хърватия – ID 12154
169,000 €
Площ 76 m2
вид 3+kk
етаж 3/3
Море 700 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

На чудесно място в Лизнян се продава напълно оборудван и обзаведен апартамент с гледка към морето.

Този красив апартамент е разположен на 2 етажа. На първия етаж има дневна с трапезария и кухня, баня, складово помещение и балкон с изглед към морето. Вътрешно стълбище води до втория етаж, където има 2 спални. Сградата е с добро качество, на чудесно място, апартаментът е напълно оборудван и е на разположение за незабавно приемане.

Село Лизнян е разположено в югоизточната част на Истрия, на 1 км от Медулин. Най-голямото населено място е Лижнян, тихо, красиво място с изключителни гледки и девствени плажове. Подходящо е за спокойна почивка или семеен живот и ние го препоръчваме заради по-ниските цени и голямото предлагане на имоти.

Село Лижнян е оазис на девствената природа и традиционния средиземноморски начин на живот благодарение на природната си красота, скритите плажове и заливи, плодородната земя, риболова и най-вече на хората, които живеят там. От хълмовете на Лижнян се открива прекрасна гледка към Кварнер и островите Крес и Лошин.

Най-известните забележителности са Марлера (планирано голф игрище и яхтено пристанище) и остров Леван, само на 10 минути с лодка, с красив пясъчен плаж и ресторанти.

Етаж
3
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
76 m2
използваема площ
73 m2
балкон
Да
паркинг
Да
Магазин
350 m
Лекар
540 m
Кафене
670 m
Ресторант
300 m
Бар
420 m
Детска градина
390 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00