Модерна, нова вила с плувен басейн на тихо място, Затон

Nin, Zaton, Хърватия – ID 12157
930,000 €
Площ 350 m2
вид 5+kk
Море 1 100 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Продава се красива нова, модерна вила с плувен басейн на тихо място в Затон. Състои се от приземен и първи етаж. На приземния етаж има покрит вход, антре, дневна с кухня и трапезария, спалня с баня, тоалетна, перално помещение. Вътрешни стълби водят до втория етаж. На първия етаж има коридор, 3 спални с бани, които имат достъп до тераса. В двора има басейн и склад, черна кухня с комин, външна тоалетна, басейн 27 м2.

Общата използваема площ на къщата с басейна е 317,77 м2. Площта на земята е 615 м2.

В двора има две паркоместа.

Предимство: при покупката на този имот купувачът не плаща данък върху продажбата на имота.

Разстоянието до центъра на града и морето е 1,1 км.

Подовите настилки се състоят от плочки и ламинат. Конструкцията е от тухлени термоблокове. Топлоизолация на фасадата от 8 см полистирол. Плосък покрив. Пластмасови прозорци с електрически щори и мрежи против насекоми. Камина във всекидневната. Електрическо подово отопление в банята. Климатик във всекидневната и спалните. В градината е инсталирана система за напояване.

Затон е малко туристическо място, идеално за истинска почивка и релаксация от стреса на ежедневието. Разположен е между два исторически града - Нин (2 км) и Задар (12 км).

Представлява уникална комбинация от далматинска архитектура, приятен средиземноморски климат, запазена природа, богато културно-историческо наследство и оживено туристическо ежедневие.

Пясъчните плажове, засенчени от вековни борови дървета, са идеални за семейства с деца. Ако искате да намерите спокойствие, кристално чисто море, чисти подводни води, сянка на борови гори, незабравими залези, то Затон е идеалното място за вашата почивка.

брой етажи
2
вид
5+kk
Площ
350 m2
площ на парцела
615 m2
използваема площ
317.77 m2
Тераса
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
150 m2
паркинг
Да
изба
Да
Магазин
2 km
Лекар
1 km
Кафене
530 m
Ресторант
240 m
Бар
420 m
Детска градина
660 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00