голяма къща с басейн, маслинови дървета, голям парцел, Тотана

Totana, Испания – ID 10633
190,000 €
Площ 2950 m2
вид 3+kk
Море 44 000 m
Състояние Готово

Ние сме лидери на пазара и експерти в областта на вашите имоти в чужбина. Нашата цел е да представим атрактивни имоти в чужбина на чешкия пазар. Елате с нас в Испания и се възползвайте от нашата инвестиционна обиколка, за да видите атрактивни имоти.

Предлагаме ви красива вила с веранда и плувен басейн върху парцел от 2950 м2, който е напълно ограден. Две спални, една баня, напълно оборудвана кухня, дневна с камина, барбекю с отделна печка на дърва, паркинг, голям обработваем парцел с маслинови и плодни дървета. Готов за незабавно ползване.

Къщата е разположена на два етажа.

На горния етаж са разположени две просторни и светли спални с гледка към планините Сиера Еспа и.

На приземния етаж има светла дневна с камина. Дневната е достатъчно голяма за почивка и хранене. В единия край на дневната, близо до кухнята, в момента има маса за хранене и столове. От всекидневната към кухнята води врата с добри размери.

Просторната кухня разполага с много място за съхранение и работен плот, както и с хладилник с фризер. Голям прозорец пропуска много естествена светлина. От кухнята има достъп до покритата зона за барбекю, която разполага с печка на дърва и каменни мебели на открито. Банята се намира в непосредствена близост до къщата и разполага с душ, тоалетна и мивка.

Отвън къщата разполага с голяма веранда, където можете да се насладите на спокойствието, което предлага районът; идеалното място да се отпуснете след вечеря и да се потопите в дългите летни вечери.

Басейнът е отделен от останалата част на градината с ограда и се радва на естествена сянка от околните дървета и храсти, а достъпът до имота е през подвижна порта за автомобили и просторна алея, която се приближава до двора.

Външното пространство на този голям парцел е разделено на отделни зони; от градината, зоната на басейна, паркинга, който разполага с място за няколко автомобила, и след това селскостопанските площи. Има голям склад с площ около 11 м2 , който първоначално е бил построен за съхранение на инструменти за обработване на земята.

Накратко, този имот е идеален, за да се насладите на 100%, със семейството или с приятели, и е чудесна възможност.

Финкът се намира в Тотана Парахе Ла Лентискола, Тотана. Той се отличава с голямото си археологическо наследство, което в момента има за референция обекта Ла Бастида, с проект за проучване и създаване на най-големия археологически парк на културата Аргар в Европа.

Той разполага и със завидния обект Лос Уертос, с неговите къщи от XIX в., заобиколени от бадемови, портокалови и лимонови дървета, които ни придружават при изкачването до обекта Ла Санта, разположен в природния анклав на регионалния парк Сиера Еспу и дом на истинското съкровище на Тотана - светилището Санта Еулалия де М рида. Този обект в тоскански стил съчетава изкуство, история и религия и съдържа един от най-хубавите касирани тавани от мудехар в Испания.

брой етажи
2
вид
3+kk
Площ
2950 m2
площ на парцела
2947 m2
използваема площ
2945 m2
Тераса
Да
Басейн
Да
застроена площ
2940 m2
паркинг
Да
Магазин
4 km
Лекар
4 km
Кафене
3 km
Ресторант
3 km
Бар
3 km
Детска градина
3 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00