3 спални, Апартамент на брега на морето, Сан Луис де Сабиняс, Испания

San Luis de Sabinillas, Испания – ID 10624
245,000 €
Площ 100 m2
вид 3+kk
етаж 1/5
Море 300 m
Състояние Готово

Предлагаме ви апартамент с 2 спални на брега на морето, разположен в престижната резиденция La Noria IV в Сабиниляс. Тази грижливо реновирана резиденция излъчва елегантност и изтънченост.

Влезте в света на изискаността чрез елегантното входно антре, което води до просторната дневна, осветена от естествена светлина и безпроблемно свързана с изпълнената със светлина тераса. Интериорният дизайн се отличава с гладки стени с фина решетка във всекидневната, която ѝ придава отличителен чар.

Обширната тераса предлага частен оазис, защитен със здрава ограда и украсен с гъвкави вертикални и хоризонтални тенти за ненадминато усещане за уединение и комфорт.

Напълно оборудваната отделна кухня разполага с модерни уреди и достатъчно място за съхранение с достъп до затворено сервизно помещение с прозорец за допълнително удобство.

Просторната родителска спалня разполага с грижливо обновена баня с душ на нивото на пода. Това пространство се допълва от втора спалня и семейна баня, също обновена с душ кабина, като и двете са украсени с просторни вградени гардероби.

Този ексклузивен апартамент се предлага напълно обзаведен, което подсилва усещането за луксозен живот. Като добавена стойност в цената е включено паркомясто, което гарантира удобство и сигурност.

Затвореният комплекс с 24-часова охрана осигурява директен достъп до очарователната крайбрежна алея. Жителите се радват на 2 тенис корта с гребла, обществен басейн, детски басейн и детска площадка. В красиво озеленените градини има малки фонтани и пейки, които създават спокойна атмосфера в сянката на палмите. Тази резиденция се намира на крайбрежната алея от Buenas Noches до La Chullera и е идеална за спокойни разходки.

Само на няколко минути пеша се намира спортният комплекс на града, който предлага тенис кортове, кортове за гребен тенис, отопляем спортен басейн, сауна и спа зона, фитнес зала и различни класове по спорт и аеробика за всички възрасти. Благодарение на централното си местоположение в близост има много ресторанти и барове, а през улицата удобно се намира голям магазин Lidl.

Етаж
1
брой етажи
5
вид
3+kk
Площ
100 m2
използваема площ
70 m2
Тераса
Да
паркинг
Да
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина
Магазин
80 m
Лекар
50 m
Кафене
50 m
Ресторант
0 m
Бар
10 m
Детска градина
140 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00