Уютна къща в Bar - Šušanj с изглед към морето и просторен двор

Bar, Gornji Šušanj, Черна гора – ID 10515
455,000 €
Площ 1000 m2
вид 5+kk
Море 950 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Този красив имот предлага страхотен дом на два етажа и таванско помещение.

На приземния етаж с площ 102 м2 има антре, дневна с камина, трапезария, кухня, три спални и баня.

След това на втория етаж откриваме просторна дневна, две спални и още една баня. Допълнителен комфорт осигурява подовото отопление в баните, което гарантира усещане за топлина дори през по-студените периоди.

Къщата е в добро състояние, суха и чиста. Дворът й от 1000 кв. м, разположен на две тераси, предлага възможност да изградите собствен басейн и да се наслаждавате на уединението в уюта на дома. Освен това нито една сграда в съседство не закрива красивата гледка към морето, което гарантира безпрепятствен и красив изглед.

Имотът е регистриран на фирма, което означава, че купувачът не трябва да плаща данък за прехвърляне на собственост, което е приятно предимство.

Домът в Бар - Шушан е чудесен избор за тези, които търсят комфорт, красива гледка и спокойна среда.

Чувствайте се свободни да се свържете с нас, за да разгледате жилището

В южната част на Черна гора, в обширния Барски залив, е разположен град Бар, който е с население от почти 40 000 души. Този крайбрежен град, който е важен икономически център на Черна гора, може да се похвали с голямо и стратегически важно пристанище. Бар е разделен на две части - съвременния град на брега, основан в края на XIX в. след освобождението на страната от турците, и Стария Бар, чиято история датира от X в.

Днес Бар е популярен туристически курорт на адриатическото крайбрежие. До 60-те години на ХХ век обаче градът не е бил много важен. Изграждането на гара на единствената железопътна линия в страната - от Бар до Подгорица и по-нататък до Белград - довежда до известно икономическо съживяване. Железопътната линия е абсолютно уникално инженерно произведение и по време на строителството ѝ е било необходимо да се преодолеят трудните природни условия тук. Днес влакът пресича няколкостотин тунела и преминава през много мостове по маршрута си. Изграждането на жп линията е довело и до развитието на местното пристанище, от което сега тръгват фериботи за Словения, Гърция и Италия.

Барът предлага чудесни условия за плуване, почивка на плажовете и практикуване на водни спортове. Тенис кортове, футболни игрища и стадион за лека атлетика очакват любителите на сухоземните спортове. В допълнение към чудесното плуване и качествените туристически услуги Нови Бар предлага и много развлечения. Има няколко места, където можете да се забавлявате, а също и да хапнете или пийнете - ресторанти, барове, клубове, дискотеки и нощни клубове. През летните месеци Бар се превръща в място за провеждане на различни културни събития на открито.

Ние сме агенция за недвижими имоти с дългогодишен опит. Можем да ви посъветваме професионално и коректно за вашия избор. Ще се погрижим покупката на избрания от вас имот да мине гладко и без никакви притеснения. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на собствеността от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително прехвърляне на комунални услуги и всички регистрации.

Разгледайте нашия уебсайт за още интересни и актуални оферти.

Екипът на Можем да направим всичко възможно

брой етажи
3
вид
5+kk
изглед към морето
Да
Площ
1000 m2
площ на парцела
996 m2
използваема площ
310 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
105 m2
паркинг
Да
изба
Да
Магазин
1 km
Лекар
2 km
Кафене
220 m
Ресторант
520 m
Бар
640 m
Детска градина
870 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00