Вила в средиземноморски стил на първия ред до морето в Козин, само на няколко метра от кристално чистото море

Kožino, Хърватия – ID 12255
2,890,000 €
Площ 800 m2
вид 7+1
Море 15 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Красива къща в средиземноморски стил, на първия ред до морето в Козин, разположена само на няколко метра от кристално чистото Адриатическо море.

Вилата е разположена на 1-ви ред с красива гледка към Адриатическо море и островите.

В архитектурно отношение е проектирана в традиционен средиземноморски стил с големи тераси и просторни стаи с великолепна гледка към морето.

Този имот осигурява перфектната комбинация от комфорт, лукс и автентична средиземноморска атмосфера, идеална за наслаждаване на красивата околна среда. Интериорът на вилата е обзаведен по модерен и елегантен начин, с удобни мебели и качествени уреди, заобиколен от средиземноморска градина, пълна с билки и зеленина, създаваща перфектната среда за отдих и наслада.

Тази вила е чудесна за перфектна почивка и наслаждаване на морето, а също така е чудесна инвестиция, тъй като предлага възможност за отдаване под наем на туристи.

Благодарение на отличното си местоположение, качеството на удобствата и модерния дизайн могат да се постигнат изключително добри цени за отдаване под наем на туристи и отлична заетост.

Сутерен + партер + първи етаж

В сутерена се намират котелно помещение, перално помещение, баня, фитнес зала и място за релакс и сауна.

Първият етаж предлага баня, кабинет, голяма дневна и трапезария, кухня, килер, гараж и покрита тераса с излаз към двора с басейн.

Първият етаж включва коридор, две централни спални с бани и достъп до покрита тераса, както и две странични спални с бани и балкон.

Общата площ на къщата е 446,80 м2, а площта на земята е 666 м2.

На разположение са 3 открити паркоместа и 1 паркомясто в гаража. Плувният басейн е с керамични плочки и площ от 26,60 м2.

Вилата разполага с 4 спални и 6 бани. Удобствата включват PVC прозорци с електрически щори, троен стъклопакет и мрежи против комари, паркет и теракот, електрическо подово отопление в цялата къща с помощта на термопомпи.

Пълното обзавеждане е включено в цената.

Другите удобства включват комин, барбекю, външен душ, автоматично напояване на градината, видеодомофон и видеонаблюдение.

Настаняването е възможно след 1.12.2024 г.

Тази просторна вила предлага перфектната комбинация от традиционен средиземноморски стил и модерен комфорт.

Козино е малко крайбрежно село, разположено на 7 км северно от Задар. Крайбрежието му се простира на 4 км около Адриатическо море и е известно с красивите си плажове, чистото море и спиращите дъха залези. Селото има приблизително 800 жители и предлага до 2500 часа слънчево греене годишно. Летището на Задар и фериботното пристанище са на около 20 минути път с кола от Kozina.

Козино предлага на посетителите си широка гама от модерни вили, апартаменти и стаи, както и няколко заведения за хранене, където могат да се насладят на разнообразие от традиционни далматински ястия и напитки. Освен ресторанти, в Козино ще намерите и няколко малки магазина и аптека.

За любителите на адреналина има и приключенски парк, където могат да опитат пейнтбол, зиплайн или сафари с ATV. Тези, които искат да се отпуснат и да се забавляват, могат да посетят лаундж бара и ресторанта Santorini, разположени на красивия чакълест плаж в северната част на селото. Плажовете на Козино са известни с чистото си море и средиземноморската растителност. Освен популярния плаж в Козино, най-известният плаж е плажът Свети Петър в южната част на селото.

брой етажи
3
вид
7+1
изглед към морето
Да
Площ
800 m2
площ на парцела
666 m2
използваема площ
446.3 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
гараж
Да
Басейн
Да
застроена площ
150 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00